260 Voedselpakketten uitgedeeld
De laatste twee dagen voor kerst is Anna druk in de weer geweest met het uitdelen van de voedselpakketten in de stad Cochabamba. De voedselpakketten waren bestemd voor arme mensen die van dag tot dag leven en voor wie het elke dag maar weer afwachten is wat ze 's avonds hun kinderen te eten kunnen geven. Vooral aan deze mensen en hun families is een voedselpakket gegeven, om onbezorgd kerst te kunnen vieren en de hoop en vreugde van kerst te geven. Het uitdelen en mogen geven van de pakketen is voor Anna een grote beloning voor al het werk. Blijheid alom, het ontvangen van dankwoorden, kussen en omhelzingen. De foto's spreken boekdelen.

In totaal zijn er 260 voedselpakketten uitgedeeld, waarvan 63 door de lezers van onze website (jullie dus!). Zonder donaties was dit nooit mogelijk geweest. Mede namens Anna, ontzettend bedankt voor jullie financiële steun en het daarmee mogelijk maken van deze actie!
Wil je op de hoogte blijven van het werk van stichting Atiy in Cochabamba, stuur dan even een berichtje naar ons ([email protected]). Je krijgt dan een nieuwsbrief toegestuurd.
Langs deze weg willen we jullie allemaal nog een heel gezond, voorspoedig en gul 2012 toe wensen!
Hartelijke groet,
Rink en Gerda